Vere

Geboortekaartje label meisje op schommel. Dit kaartje heeft een winters warme uitstraling. De boom en het schommelende meisje maken dit tafereel super schattig.

Artikelnummer: G-LB10-1 Categorie: Tags: , , , , , ,

Beschrijving

Geboortekaartje label meisje op schommel. Een setje van 2 labeltje. Op het voorste label een mooie winterse boom met een lief plaatje van een meisje op een schommel en 2 hertjes. Op het achterste label is voldoende ruimte voor de geboortegegevens en een gedichtje. Geven jullie een kraamfeest? Leuk! Voeg een derde labeltje toe aan het setje en nodig zo jullie vrienden en familie uit om kennis te komen maken met jullie meisje. Geen fan van de kleuren? Geen probleem, laat het ons weten, dat passen wij het kaartje helemaal naar jullie wens aan.

Levering

De label kaartjes worden geleverd als 2 losse kaartjes, en moeten nog door jullie aan elkaar worden geknoopt. Wij leveren ze aan, voorzien van een gaatje en snijlijntjes voor de hoekjes. Ze kunnen worden afgewerkt met een waxkoord of zijde strik in kleur naar keuze. Wij leveren van te voren het waxkoord of het zijdelint bij jullie aan. De afmeting van deze labelkaartjes is (hxb) 15x7,5 cm Voor prijzen kijk hier. Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • Conqueror: onze favoriet. Dit papier heeft een ongestreken, lichte lijnen, structuur.
  • Sulfaat :  glad, iets glimmend papier met een mooie strakke uitstraling
  • Parelmoer : dit papier heeft een subtiele, luxe glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • Tinteretto Gesso: prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Dit papier zorgt voor een natuurlijk stoere uitstraling.
  • HVO: Hout Vrij Ongestreken papier, een minder glad papier dan het sulfaatpapier, met een mooie, natuurlijk robuuste uitstraling. Het dikste papier uit onze collectie.
  • Kalk: een prachtige semi-transparante papiersoort. Het papier leent zich goed voor om gebruikt te worden als een inlegvel bij een kaart, of als extra label om het kaartje een luxe uitstraling te geven. Kan alleen bedrukt worden met heldere kleuren en zwart.

Extra informatie

jongen-meisje

thema

, , ,

achtergrond

kleuren

, ,

stijl

,

productsoort