Vince

Geboortekaartje labeltje met hartjes. De naam staat voorop tussen de mooie, zacht gekleurde hartjes. Leverbaar in iedere andere gewenste vorm en kleur.

Artikelnummer: G-LB-208 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Geboortekaartje labeltje met hartjes. Mooie hartjes in zachte blauw grijze kleuren, met daar tussenin de naam en geboortedatum van jullie zoontje. Dit kaartjes is zo lief, zo mooi, helemaal perfect om de komst van jullie zoontje aan te kondigen. Uiteraard ook leverbaar als enkel labeltje. Door middel van het bijgeleverde touwtje of strikje geef je je eigen finishing touch aan dit kaartje. Wil je graag een ander kleurtje? Of een andere vorm? Leuk, met persoonlijk contact, wij passen alle kaartjes helemaal naar jullie wens aan.

 

Levering

De label kaartjes worden geleverd als 2 losse kaartjes, en moeten nog door jullie aan elkaar worden geknoopt. Wij leveren ze aan, voorzien van een gaatje. Ze kunnen worden afgewerkt met een waxkoord of zijde strik in kleur naar keuze.   Wij leveren van te voren het waxkoord of het zijdelint bij jullie aan. De afmeting van deze labelkaartjes is (hxb) 15x7,5 cm Voor prijzen kijk hier. Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • Conqueror: onze favoriet. Dit papier heeft een ongestreken, lichte lijnen, structuur.
  • Sulfaat :  glad, iets glimmend papier met een mooie strakke uitstraling
  • Parelmoer : dit papier heeft een subtiele, luxe glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • Tinteretto Gesso: prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Dit papier zorgt voor een natuurlijk stoere uitstraling.
  • HVO: Hout Vrij Ongestreken papier, een minder glad papier dan het sulfaatpapier, met een mooie, natuurlijk robuuste uitstraling. Het dikste papier uit onze collectie.
  • Kalk: een prachtige semi-transparante papiersoort. Het papier leent zich goed voor om gebruikt te worden als een inlegvel bij een kaart, of als extra label om het kaartje een luxe uitstraling te geven. Kan alleen bedrukt worden met heldere kleuren en zwart.

Extra informatie

jongen-meisje

thema

, ,

achtergrond

kleuren

, ,

stijl

, ,

productsoort