Vlinder

Enkele kaart 15×11 cm met een extra luxe uitstraling door de 2 losse hartjes labeltjes eraan. Liever 1 hartje? Dat kan natuurlijk ook. Fan van dit ontwerp, maar liever iets minder luxe….? Dan drukken we de hartjes gewoon op het kaartje, samen met het touwtje, net zo leuk, en nog steeds erg origineel!

Artikelnummer: G-LB48-1 Categorie: Tags: , , , , ,

Beschrijving

Enkele staande kaart, met 2 losse labeltjes eraan..helemaal hip en trendy! De naam staat voorop, tussen de feestelijke confetti.  Op de achterkant wordt de stijl verder doorgevoerd, met uiteraard daarbij de geboortegegevens. De tekst op de hartjes kunnen jullie zelf bepalen. Super leuk om daar de uitnodiging voor de kraamborrel op te vermelden. Fan van dit ontwerp…? Maar liever iets minder luxe…? Dat kan ook! Dan drukken we de hartjes gewoon op de kaart, samen met het touw uiteraard, net echt en zeker zo origineel!

Levering

De enkele kaartjes worden dubbelzijdig bedrukt en voorzien van 1, of 2 losse labeltjes. De afmeting van de enkele kaartjes is  (hxb) 15x11 cm; voor prijzen kijk hier. Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • Conqueror: onze favoriet. Dit papier heeft een ongestreken, lichte lijnen, structuur.
  • Sulfaat :  glad, iets glimmend papier met een mooie strakke uitstraling
  • Parelmoer : dit papier heeft een subtiele, luxe glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • Tinteretto Gesso: prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Dit papier zorgt voor een natuurlijk stoere uitstraling.
  • HVO: Hout Vrij Ongestreken papier, een minder glad papier dan het sulfaatpapier, met een mooie, natuurlijk robuuste uitstraling. Het dikste papier uit onze collectie.
  • Kalk: een prachtige semi-transparante papiersoort. Het papier leent zich goed voor om gebruikt te worden als een inlegvel bij een kaart, of als extra label om het kaartje een luxe uitstraling te geven. Kan alleen bedrukt worden met heldere kleuren en zwart.

Extra informatie

jongen-meisje

thema

, , ,

achtergrond

kleuren

, ,

stijl

, ,

productsoort