Willemijn

Drieluikkaartje met roze grijs panterprintje. Maak het geheel helemaal af, en bestel er een labeltje bij, voorzien van jullie eigen tekst.

Artikelnummer: G-DL-026 Categorie: Tags: , , , , ,

Beschrijving

Drieluikkaartje met roze grijs panterprintje. Een prachtig, lief en stoer drieluik kaartje waar je lekker veel tekst op kwijt kunt. Vanwege de combinatie grijs en roze is dit een echt opvallend kaartje. Zowel de kleur evenals de indeling is helemaal naar wens aan te passen. Kortom, het perfecte kaartje van nu, en helemaal van deze tijd.

Levering

De drieluikkaartjes kunnen worden voorzien van een los label aan het kaartje gebonden met een touwtje in kleur naar keuze. Maar uiteraard zijn ze zonder het extra label ook heel mooi en apart. De labeltjes worden door ons voorzien van gaatjes, en samen met de touwtjes naar keuze, apart geleverd. De labeltjes dienen door jullie nog om het kaartje te worden geknoopt. De afmeting van de drieluik kaartjes is  11x11, 13x13 cm of een combinatie daarvan voor een langwerpige vorm bijvoorbeeld 11x13 cm. Voor prijzen kijk hier. Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • Tinteretto Gesso: onze favoriet! Prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Dit papier zorgt voor een natuurlijk stoere uitstraling.
  • Conqueror:  Dit papier heeft een ongestreken, lichte lijnen, structuur.
  • MatMC :  glad, iets glimmend papier met een mooie strakke uitstraling
  • Parelmoer : dit papier heeft een subtiele, luxe glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • HVO: Hout Vrij Ongestreken papier, een minder glad papier dan het sulfaatpapier, met een mooie, natuurlijk robuuste uitstraling. Het dikste papier uit onze collectie.

Extra informatie

thema

,

kleuren

,

stijl

, ,

productsoort

jongen-meisje