Zigzagkaartje – Owen

Zigzagkaartje met jungle dieren. Deze kaartjes zijn super origineel, lief en helemaal anders dan anders. Geen fan van de kleuren? Dan passen wie die aan. Liever een andere indeling? Alles kan, samen maken wij het kaartje helemaal naar jullie wens.. En het fijne, je verstuurd ze met 1 postzegel, net zo fijn!

Artikelnummer: ZZ-04 Categorie: Tags: , , , , ,

Beschrijving

Zigzagkaartje met jungle dieren. Dit kaartje kan worden voorzien van goudfolie, maar ook zonder goudfolie is dit een prachtig en uniek kaartje. Deze kaartjes zijn super origineel, lief en helemaal anders dan anders. Geen fan van de kleuren? Dan passen wie die aan. Liever een andere indeling? Alles kan, samen maken wij het kaartje helemaal naar jullie wens.

Levering

Deze zigzagkaartjes zijn enkelzijdig bedrukt. De afmeting van de zigzag kaartjes zijn 13 cm breed en 24 cm lang. Ze kunnen verstuurd worden met één postzegel. Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • Tinteretto Gesso: onze favoriet! Prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Dit papier zorgt voor een natuurlijk stoere uitstraling.
  • Conqueror:  Dit papier heeft een ongestreken, lichte lijnen, structuur.
  • MatMC :  glad, iets glimmend papier met een mooie strakke uitstraling
  • Parelmoer : dit papier heeft een subtiele, luxe glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • HVO: Hout Vrij Ongestreken papier, een minder glad papier dan het sulfaatpapier, met een mooie, natuurlijk robuuste uitstraling. Het dikste papier uit onze collectie.

Extra informatie

thema

kleuren

, ,

stijl

, ,

productsoort