Zigzagkaartje – Raeven zeediertjes

Zigzagkaartje met zeediertjes blauwgroen en oranje tinten. Deze kaartjes zijn super origineel, lief en helemaal anders dan anders. Geen fan van de kleuren? Dan passen wie die aan. Liever een andere indeling? Alles kan, samen maken wij het kaartje helemaal naar jullie wens.. Bij het kaartje leveren we ook een mooi vlastouwtje, zodat je hem mooi ingevouwen kunt versturen! En het fijne, je verstuurt ze met 1 postzegel, net zo fijn!

Artikelnummer: ZZ-05 Categorie: Tags: , , , , ,

Beschrijving

Zigzagkaartje met zeediertjes in blauwgroen en oranje tinten. Deze kaartjes zijn super origineel, lief en helemaal anders dan anders. Geen fan van de kleuren? Dan passen wie die aan. Liever een andere indeling? Alles kan, samen maken wij het kaartje helemaal naar jullie wens.

Levering

Deze zigzagkaartjes zijn enkelzijdig bedrukt. De afmeting van de zigzag kaartjes zijn 13 cm breed en 24 cm lang. Ze kunnen verstuurd worden met één postzegel. Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • Tinteretto Gesso: onze favoriet! Prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Dit papier zorgt voor een natuurlijk stoere uitstraling.
  • Conqueror:  Dit papier heeft een ongestreken, lichte lijnen, structuur.
  • MatMC :  glad, iets glimmend papier met een mooie strakke uitstraling
  • Parelmoer : dit papier heeft een subtiele, luxe glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • HVO: Hout Vrij Ongestreken papier, een minder glad papier dan het sulfaatpapier, met een mooie, natuurlijk robuuste uitstraling. Het dikste papier uit onze collectie.

Extra informatie

thema

kleuren

, ,

stijl

, ,

productsoort