Dubbel laags trouwkaart lavendel en wit

Trouwkaart met lavendel en kraft. Dit trouwkaartje bestaat uit 2 delen, de kraf onderkaart, met daarop het witte kaartje met de teksten. Dit kaartje wordt alleen aan de voorzijde bedrukt.

Artikelnummer: T_DL_01 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Trouwkaart met lavendel en kraft. Enkele kaart bestaande uit een onderkaart in kraft of wit, met daarop bevestigd de uitnodiging voor jullie bruiloft. Vanwege de lavendel kleuren in combinatie met wit en kraft heeft deze kaart een mooie frisse uitstraling. Voeg een apart labeltje toe voor bijvoorbeeld jullie VIP gasten, of de kaartjes van de ceremonie meesters, dat kan natuurljk ook.

Levering

De enkele kaartjes worden enkelzijdig bedrukt, en bestaan uit de standaard onderkaart, in wit of kraft kleur, met daarop bevestigd, de enkele kaart in kleur van het ontwerp. Optioneel is het kleine kaartje voor bijvoorbeeld de VIP of daggasten, á € 0,80 De afmeting van de enkele kaartjes is  (hxb) 15x11 cm; voor prijzen kijk hier.

Er kan gekozen worden uit 3 papiersoorten:
  • Conqueror: onze favoriet. Dit papier heeft een ongestreken, lichte lijnen, structuur.
  • Sulfaat :  glad, iets glimmend papier met een mooie strakke uitstraling
  • Parelmoer : dit papier heeft een subtiele, luxe glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • Tinteretto Gesso: prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Dit papier zorgt voor een natuurlijk stoere uitstraling.
  • HVO: Hout Vrij Ongestreken papier, een minder glad papier dan het sulfaatpapier, met een mooie, natuurlijk robuuste uitstraling. Het dikste papier uit onze collectie.
  • Kalk: een prachtige semi-transparante papiersoort. Het papier leent zich goed voor om gebruikt te worden als een inlegvel bij een kaart, of als extra label om het kaartje een luxe uitstraling te geven. Kan alleen bedrukt worden met heldere kleuren en zwart.

Extra informatie

thema

, ,

achtergrond

,

kleuren

, , ,

stijl

, ,

productsoort