Labeltag 01

Hip en Trendy! Een setjes labels uitgevoerd als tag kaartjes om jullie huwelijk aan te kondigen.

Artikelnummer: T-LB07 Categorie: Tags: , , , , ,

Beschrijving

Dit trouwkaartje bestaat uit 3 kaartjes in verschillende lengtes, daardoor is dit kaartje een opvallende verschijning. Jullie namen staan voorop, boven de zalm en peach kleurige veertjes.  Daarmee is het apart van vorm en ontwerp! Doordat jullie zelf de kleur van het lintje mogen bepalen, maak je het helemaal passend in jullie thema. Bovendien mogen jullie ook, indien gewenst, de kleuren van de veertjes en of de tekst aanpassen.  Kortom, door middel van dit kaartje kondigen jullie je huwelijk op een geheel eigen wijze aan.

Willen jullie de kaartje wat langer? Of wat breder? Dan kan allemaal, het moet immers perfect bij jullie dag passen.

Levering

De labeltag kaartjes worden geleverd als 3 losse kaartjes, en moeten nog door jullie aan elkaar worden geknoopt. Wij leveren ze aan, voorzien van een gaatje. Ze kunnen worden afgewerkt met een waxkoord of zijde strik in kleur naar keuze. Wij leveren van te voren het waxkoord of het zijdelint bij jullie aan. De afmeting van deze labelkaartjes is standaard 15x6,5, maar kunnen ook in 16x7,5 cm worden geleverd Voor prijzen kijk hier. Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • Conqueror: onze favoriet. Dit papier heeft een ongestreken, lichte lijnen, structuur.
  • Sulfaat :  glad, iets glimmend papier met een mooie strakke uitstraling
  • Parelmoer : dit papier heeft een subtiele, luxe glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • Tinteretto Gesso: prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Dit papier zorgt voor een natuurlijk stoere uitstraling.
  • HVO: Hout Vrij Ongestreken papier, een minder glad papier dan het sulfaatpapier, met een mooie, natuurlijk robuuste uitstraling. Het dikste papier uit onze collectie.
  • Kalk: een prachtige semi-transparante papiersoort. Het papier leent zich goed voor om gebruikt te worden als een inlegvel bij een kaart, of als extra label om het kaartje een luxe uitstraling te geven. Kan alleen bedrukt worden met heldere kleuren en zwart.

Extra informatie

thema

, ,

achtergrond

kleuren

, ,

stijl

productsoort