Enkele kaart 03

Enkele kaart 20 x 10 cm. met los label 11×6,5

Artikelnummer: T_100_15 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Enkele staande kaart, met een labeltje eraan, waar bijvoorbeeld de tijdlijn van jullie speciale dag op staat. Zo kun je makkelijk dag- en avond gasten apart laten weten, dat jullie gaan trouwen! Door middel van het toevoegen van nog een labeltje, met informatie van de ceremonie meester(s), is alle informatie compleet. Het geheel maak je af met een naam kaartje voor de gasten, uiteraard helemaal in stijl van het trouwkaartje
Uiteraard mag er ook een andere tekst op het label.

Levering

Nieuw! Voorzie de trouwkaartjes van Spotlak, daarmee geef je een extra luxe, voelbaar accent aan de kaartjes. De enkele kaarten worden geleverd als setje met een rond "Yes" label van  4 cm doorsnede en eventueel VIP kaartjes van 12x6 cm.De enkele kaart wordt dubbelzijdig bedrukt.  Ze worden door ons afgewerkt met een touwtje of lintje in kleur naar keuze! De labels worden compleet samengesteld en afgewerkt geleverd. De afmeting van deze labelkaartjes is (hxb) 20x10 cm en 12x6 cm; voor prijzen kijk hier. Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • Conqueror: onze favoriet. Dit papier heeft een ongestreken, lichte lijnen, structuur.
  • Sulfaat :  glad, iets glimmend papier met een mooie strakke uitstraling
  • Parelmoer : dit papier heeft een subtiele, luxe glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • Tinteretto Gesso: prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Dit papier zorgt voor een natuurlijk stoere uitstraling.
  • HVO: Hout Vrij Ongestreken papier, een minder glad papier dan het sulfaatpapier, met een mooie, natuurlijk robuuste uitstraling. Het dikste papier uit onze collectie.
  • Kalk: een prachtige semi-transparante papiersoort. Het papier leent zich goed voor om gebruikt te worden als een inlegvel bij een kaart, of als extra label om het kaartje een luxe uitstraling te geven. Kan alleen bedrukt worden met heldere kleuren en zwart.

Extra informatie

thema

,

achtergrond

kleuren

stijl

, ,

productsoort