Vlaggetjeslijn 01

Feestelijke trouwkaart als vlaggetjes lijn om jullie huwelijk aan te kondigen. Vlaggetje meer? Dat kan! Voeg bijvoorbeeld een vlaggetje toe voor de VIP gasten.

Artikelnummer: T-VL03 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Tijd voor een feestje, jullie feestje! Kondig op een originele manier jullie huwelijk aan met deze trouwkaart als vlaggetjes lijn. Vanwege de chique donkerblauwe kleur in combinatie met wit een goudkleur een echte eyecatcher. Een vlaggetje meer of minder? Uiteraard is dat allemaal mogelijk. Op die manier kun je zelf bepalen wie er bijvoorbeeld de hele dag verwacht wordt, en wie alleen tijdens de receptie. Kortom, bepaal zef het aantal vlaggetjes en zo stel je zelf je lijntjes voor jullie perfecte dag samen met de verschillende vlaggetjes. En uiteraard, zetten wij ze helemaal voor jullie in elkaar, hoeven jullie alleen nog JA…te zeggen.

Levering

De vlaggetjes lijntjes kunnen worden geleverd als setje van 3 of meer vlaggetjes. Ze worden enkelzijdig bedrukt en afgewerkt met een zijde lint of vlastouw in kleur naar keuze. We kunnen van ieder ontwerp op onze website een vlaggetjes lijn maken! De vlaggenlijntjes dienen jullie zelf in elkaar te zetten. Wij leveren de kaartjes voorzien van gaatjes, en bijbehoren touw aan. De levertijd is  1-2 werkdagen, en voorzien van foliedruk 3-4 werkdagen. Liever niet zelf knutselen?  Wij kunnen ze, muv onze vakanties (2022: 28-07 / 04/09/2022) compleet samengesteld aanleveren. De levertijd is dan 2-3 werkdagen, en de meerprijs 15%. De afmeting van de losse vlaggetjes is (hxb) 15x11 cm; voor prijzen kijk hier.

Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • Tinteretto Gesso: onze favoriet! Prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Dit papier zorgt voor een natuurlijk stoere uitstraling.
  • Conqueror:  Dit papier heeft een ongestreken, lichte lijnen, structuur.
  • Sulfaat :  glad, iets glimmend papier met een mooie strakke uitstraling
  • Parelmoer : dit papier heeft een subtiele, luxe glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • HVO: Hout Vrij Ongestreken papier, een minder glad papier dan het sulfaatpapier, met een mooie, natuurlijk robuuste uitstraling. Het dikste papier uit onze collectie.

Extra informatie

thema

,

kleuren

,

stijl

, ,

productsoort