Vlaggetjeslijn 01

Feestelijke trouwkaart als vlaggetjes lijn om jullie huwelijk aan te kondigen. Vlaggetje meer? Dat kan! Voeg bijvoorbeeld een vlaggetje toe voor de VIP gasten.

Artikelnummer: T-VL03 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Tijd voor een feestje, jullie feestje! Kondig op een originele manier jullie huwelijk aan met deze trouwkaart als vlaggetjes lijn. Vanwege de chique donkerblauwe kleur in combinatie met wit een goudkleur een echte eyecatcher. Een vlaggetje meer of minder? Uiteraard is dat allemaal mogelijk. Op die manier kun je zelf bepalen wie er bijvoorbeeld de hele dag verwacht wordt, en wie alleen tijdens de receptie. Kortom, bepaal zef het aantal vlaggetjes en zo stel je zelf je lijntjes voor jullie perfecte dag samen met de verschillende vlaggetjes. En uiteraard, zetten wij ze helemaal voor jullie in elkaar, hoeven jullie alleen nog JA…te zeggen.

Levering

De vlaggetjes lijntjes kunnen worden geleverd als setje van 3 of meer vlaggetjes. Ze worden enkelzijdig bedrukt en afgewerkt met een zijde lint of vlastouw in kleur naar keuze. We kunnen van ieder ontwerp op onze website een vlaggetjes lijn maken! Standaard worden de lijntjes compleet samengesteld en afgewerkt geleverd! (levertijd 2-3 werkdagen) muv de vakantie periodes van Meneer Vogel, in die periode bieden wij de mogelijkheid dat jullie zelf de vlaggetjes snijden en rijgen, daarmee ontvangen jullie dan maar liefst 15% korting op de lijntjes. Mocht je sowieso liever de vlaggenlijntjes zelf snijden en rijgen, kan dat uiteraard ook, ook dan geldt de korting van 15% en meteen ook  een snellere levertijd van 1-2 werkdagen. In het geval jullie zelf de lijntjes samenstellen, leveren wij de vlaggetjes, waar geen geboortegegevens op staan, van te voren al aan, voorzien van gaatjes en snijlijntjes, zodat jullie deze van te voren kunnen voorbereiden. Na de geboorte sturen we dan het vlaggetje met de geboortegegevens toe en kunnen de lijntjes snel worden verstuurd. De afmeting van de losse vlaggetjes is (hxb) 15x11 cm; voor prijzen kijk hier.

Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • Conqueror: onze favoriet. Dit papier heeft een ongestreken, lichte lijnen, structuur.
  • Sulfaat :  glad, iets glimmend papier met een mooie strakke uitstraling
  • Parelmoer : dit papier heeft een subtiele, luxe glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • Tinteretto Gesso: prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Dit papier zorgt voor een natuurlijk stoere uitstraling.
  • HVO: Hout Vrij Ongestreken papier, een minder glad papier dan het sulfaatpapier, met een mooie, natuurlijk robuuste uitstraling. Het dikste papier uit onze collectie.
  • Kalk: een prachtige semi-transparante papiersoort. Het papier leent zich goed voor om gebruikt te worden als een inlegvel bij een kaart, of als extra label om het kaartje een luxe uitstraling te geven. Kan alleen bedrukt worden met heldere kleuren en zwart.

Extra informatie

thema

,

kleuren

,

stijl

, ,

productsoort