Dubbele kaart 02

Mooie dubbele trouwkaart, helemaal in de kleuren van nu. Voeg een laagje spotlak of zilver/goud toe en laat je kaartje shinen!

Artikelnummer: T-DB_01 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Kondig jullie huwelijk op een prachtige manier aan met dit kaartje. Vintage groen in combinatie met wit en een ietsje zwart. Het zijdenlintje met de labeltjes zijn optioneel, en maken jullie kaartje helemaal af. Dit kaartje nog meer laten shinen? Voeg dan het spotlak effect toe, bijvoorbeeld op alle witte delen aan de voorkant, daarmee hebben jullie echt een apart prachtig kaartje voor jullie dag.

Levering

De dubbele kaartjes zijn leverbaar als enkele-‚ dubbele of drieluikkaart  in de afmetingen 11x11 cm‚ 13x13 cm of 20x10 cm. Optioneel zijn de afgeronde hoekjes. voor prijzen kijk hier.

Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • Conqueror: onze favoriet. Dit papier heeft een ongestreken, lichte lijnen, structuur.
  • Sulfaat :  glad, iets glimmend papier met een mooie strakke uitstraling
  • Parelmoer : dit papier heeft een subtiele, luxe glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • Tinteretto Gesso: prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Dit papier zorgt voor een natuurlijk stoere uitstraling.
  • HVO: Hout Vrij Ongestreken papier, een minder glad papier dan het sulfaatpapier, met een mooie, natuurlijk robuuste uitstraling. Het dikste papier uit onze collectie.
  • Kalk: een prachtige semi-transparante papiersoort. Het papier leent zich goed voor om gebruikt te worden als een inlegvel bij een kaart, of als extra label om het kaartje een luxe uitstraling te geven. Kan alleen bedrukt worden met heldere kleuren en zwart.

Extra informatie

thema

,

achtergrond

kleuren

,

stijl

, ,

productsoort