Dubbele kaart 03

Trouwkaartje wijnrode vlekken en goud. Voeg een laagje goudfolie toe op jullie namen en bijvoorbeeld de spikkels, and let it shine!

Artikelnummer: T-WV02 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Trouwkaartje wijnrode vlekken en goud. Dit geheel eigentijdse trouwkaartje, met wijn rode aquarel, in combinatie met het goud maken dit een echte eye catcher, en dat is precies wat jullie willen! Het witte bloemenpatroon maakt het geheel net wat zachter en aparter. Kies je dan ook nog voor een goudfolie laag, dan shined jullie kaartje nog meer. De folie komt als voelbare, verhoogde laag op het kaartje. Maak het geheel af met een labeltje met tekst naar keuze. Niet zo’n fan van de kleuren? Geen probeem, wij passen de kaartjes helemaal naar jullie wens aan.

Levering

De dubbele kaartjes zijn leverbaar als enkele-‚ dubbele of drieluikkaart  in de afmetingen 11x11 cm‚ 13x13 cm of 20x10 cm. Optioneel zijn de afgeronde hoekjes. voor prijzen kijk hier.

Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • Tinteretto Gesso: onze favoriet! Prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Dit papier zorgt voor een natuurlijk stoere uitstraling.
  • Conqueror:  Dit papier heeft een ongestreken, lichte lijnen, structuur.
  • MatMC :  glad, iets glimmend papier met een mooie strakke uitstraling
  • Parelmoer : dit papier heeft een subtiele, luxe glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • HVO: Hout Vrij Ongestreken papier, een minder glad papier dan het sulfaatpapier, met een mooie, natuurlijk robuuste uitstraling. Het dikste papier uit onze collectie.

Extra informatie

thema

, ,

achtergrond

kleuren

, ,

stijl

, , ,

productsoort