Trouwladdertje 02

Trouwladdertjes zijn super origineel, en perfect om jullie huwelijk mee aan te kondigen. Trouwladdertje in oud groen met zalm bloemen. de tijdlijn geeft kort en bondig aan hoe jullie dag er uit gaan zien. Er is genoeg ruimte voor al jullie teksten. En het leuke…je kunt verschillende samenstellingen maken, zo maak je een laddertje voor de dag- én een ander laddertje voor de avondgasten.  in dit voorbeeld is gebruik gemaakt van koper folie, uiteraard is hij zonder ook erg mooi

Artikelnummer: T-LA-02 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Trouwladdertje in oud groen met zalm bloemen. De laddertjes zijn super origineel, en perfect om jullie huwelijk mee aan te kondigen. De tijdlijn geeft kort en bondig aan hoe jullie dag er uit gaan zien. Er is genoeg ruimte voor al jullie teksten. En het leuke…je kunt verschillende samenstellingen maken, zo maak je een laddertje voor de dag- én een ander laddertje voor de avondgasten.

Levering

Deze laddertjes dienen jullie zelf in elkaar te zetten. Wij leveren de kaartjes voorzien van gaatjes, en bijbehoren touw aan. De levertijd is  1-2 werkdagen, en voorzien van foliedruk 3-4 werkdagen. Liever niet zelf knutselen?  Wij kunnen ze, muv onze vakanties (2022: 28-07 / 04/09/2022) compleet samengesteld aanleveren. De levertijd is dan 2-3 werkdagen, en de meerprijs 15%. De afmeting van de laddertjes zijn 4x kaartjes van 13 cm breed en 6 cm hoog. Voor prijzen kijk hier. Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • Tinteretto Gesso: onze favoriet! Prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Dit papier zorgt voor een natuurlijk stoere uitstraling.
  • Conqueror:  Dit papier heeft een ongestreken, lichte lijnen, structuur.
  • Sulfaat :  glad, iets glimmend papier met een mooie strakke uitstraling
  • Parelmoer : dit papier heeft een subtiele, luxe glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • HVO: Hout Vrij Ongestreken papier, een minder glad papier dan het sulfaatpapier, met een mooie, natuurlijk robuuste uitstraling. Het dikste papier uit onze collectie.

Extra informatie

thema

kleuren

, ,

stijl

, ,

productsoort