Sfeerlampje – SL067 Lampje met eigen ontwerp hartje

 38.25

Sfeerlampje hartje met eigen ontwerp. Eigen ideeën? Leuk? Stuur ons een mailtje met je wensen, dan maak ik eerst een voorbeeldje en mail dat jullie toe. Het is niet mogelijk om een geboortekaartje van een andere aanbieder dan Meneer Vogel op een lampje te laten plaatsen.

*
Artikelnummer: SL-066-1 Categorie: Tag:

Beschrijving

Sfeerlampje hartje met eigen ontwerp. Eigen ideeën? Leuk? Stuur ons een mailtje met je wensen, dan maak ik eerst een voorbeeldje en mail dat jullie toe. Heb je eigen afbeeldingen? Zorg dan dat deze van hoge kwaliteit is, met een transparante achtergrond. Het is niet mogelijk om een geboortekaartje van een andere aanbieder dan Meneer Vogel op een lampje te laten plaatsen.

Sfeerlampje

Een prachtig sfeervol lampje voor in de kinderkamer, zo is het kamertje altijd sfeervol warm en zacht verlicht.  Het setje bestaat uit een plexiglas plaatje van 15×15 cm(vierkant en hartje)/15X12 cm(wolkjes)/15x11 cm(halve cirkels). met lieve afbeelding en daarbij een houten verlichtingsblokje. Het is een ledlampje en is usb gevoed met aan- en uitschakelaar, dus eenvoudig via een telefoonlader blokje aan te sluiten. Levertijd 7-10 werkdagen  

Extra informatie

uitvoering

standaard, voorzien van naam