Alec

Drieluikkaartje met foto van jullie eigen kindje. Voorzien van een los labeltje als rondje of hartje in te vullen met eigen tekst. Het labeltje kunnen jullie zelf met een touwtje naar keuze om het kaartje bevestigen.

SKU: G-DL-15 Categorie: Tags: , , , , , ,

Beschrijving

Nieuw!! Drieluik kaartje met één of meerdere foto’s van jullie kindje. De combinatie van de blauwe hartjes en het grijs maken dit kaartje erg lief, en tegelijkertijd stoer. Vanwege de aparte vorm en het losse labeltje in de vorm van een hartje, of een rondje is dit kaartje een opvallende verschijning. Daarmee is dit kaartje een unieke manier voor de aankondiging van de geboorte van jullie zoontje. Liever geen fotootje? Ook dat kan! Laat het ons weten dan passen we het aan naar jullie wens.

Levering

De drieluikkaartjes kunnen worden voorzien van 1 of meerdere foto's in kleur of zwart wit. Dubbelzijdig bedrukt. Voorzien van een los label aan het kaartje gebonden met een touwtje in kleur naar keuze. De labeltjes worden door ons voorzien van gaatjes, en samen met de touwtjes naar keuze, apart geleverd. De labeltjes dienen door jullie nog om het kaartje te worden geknoopt. De afmeting van de drieluik kaartjes is (hxb) 22x110 cm (opengevouwen) en 11x11 cm (dichtgevouwen); voor prijzen kijk hier. Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • MatMc: glad papiersoort, met een matte uitstraling.
  • Conqueror: Papier met een klassieke uitstraling met en een licht reliëf.
  • Parelmoer: Dit papiersoort heeft een subtiele glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • Tinteretto Gesso: Prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Deze soort zorgt voor een unieke en luxe uitstraling.
  • Kalk: Een prachtige semi-transparante papiersoort. Het papier leent zich er goed voor om gebruikt te worden als een inlegvel bij een kaart, of als extra label om het kaartje een luxe uitstraling te geven. Kan alleen bedrukt worden met heldere kleuren en zwart.

Extra informatie

thema

, ,

kleuren

,

stijl

, ,

productsoort