Damian

Hip, origineel en lief, dat is dit kaartje met een tipi en pijltjes. Het originele wikkel maakt het kaartje net anders dan anderen.

SKU: G-KW_02 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

NIEUW! Een enkele kaart met een kalk papieren wikkel erom heen, waar je bijvoorbeeld de geboortegegevens op kwijt kunt, de uitnodiging voor een kraamfeest, en zelfs een gedichtje. Zo gaaf, zo nieuw en zo origineel. De tipi op het kaartje, samen met de pijltjes maken dit een stoer en rustig ontwerp. Het wikkel maakt het kaartje daarna helemaal af!  Bepaal zelf welke tekst je op het wikkel gedrukt wil zien.  Met dit kaartje kondig je op een unieke manier de geboorte van jullie zoontje aan.

Levering

De enkele kaartjes worden dubbelzijdig bedrukt en voorzien van een kalkpapier wikkel. De wikkel kan rondom worden bedrukt, waardoor de wikkel aan de voor- en achterzijde van het kaartje informatie kan bevatten. Fan van het ontwerp, maar niet van het wikkeltje? Geen probleem, dat kan ook! Passen we hem gewoon een beetje aan. De afmeting van de enkele kaartjes is  (hxb) 15x11 cm, de breedte van de wikkel is 5 cm; voor prijzen kijk hier.. 

Er kan gekozen worden uit 3 papiersoorten:
  • Mat MC (wit, iets gladder papier)
  • Parelmoer (papier met een mooie parelmoer glinstering)
  • Conqueror (offwhite papier met een lichte structuur).

Extra informatie

thema

kleuren

,

stijl

, ,

productsoort

jongen-meisje