Delano

Stoer en trendy geboortekaartje met goudkleurige spetters, prachtig in combinatie met spotlak

SKU: G-STsp_15 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Prachtig geboortekaartje met een prachtige kleurencombinatie. De geel gouden kleur vraag duidelijk om een Spotlak laagje voor een extra zichtbaar, maar vooral voelbaar effect. Bepaal zelf waar de spotlak toegepast moet worden, bijvoorbeeld alleen op de naam? Maar ook alleen op het hartje geeft een prachtig effect. Jullie mogen het bepalen. Nieuwsgierig? Vraag dan een proefkaartje aan, daarmee krijgen jullie een goed beeld van het kaartje en het effect. Uiteraard ook een prachtig kaartje zonder spotlak.

Levering

De enkele kaartjes worden dubbelzijdig bedrukt. De afmeting van de enkele kaartjes is 15x11 cm, staand of liggend; voor prijzen kijk hier. Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • MatMc: glad papiersoort, met een matte uitstraling.
  • Conqueror: Papier met een klassieke uitstraling met en een licht reliëf.
  • Parelmoer: Dit papiersoort heeft een subtiele glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • Tinteretto Gesso: Prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Deze soort zorgt voor een unieke en luxe uitstraling.
  • Kalk: Een prachtige semi-transparante papiersoort. Het papier leent zich er goed voor om gebruikt te worden als een inlegvel bij een kaart, of als extra label om het kaartje een luxe uitstraling te geven. Kan alleen bedrukt worden met heldere kleuren en zwart.

Extra informatie

thema

,

kleuren

,

stijl

, ,

productsoort

jongen-meisje