Dennis

Tentkaartje in vintage groen, mooi in combinatie met het zwart en wit. Deze tentkaartjes blijven mooi vanzelf staan, een echte blikvanger dus!

Artikelnummer: G-TC-04 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Nieuw! Onze tentkaartjes. Kaartjes die je mooi neer kunt zetten en af kunt werken met een touwtje, strikje of een stoer splitpennetje! Op dit ontwerp staat aan de ene zijde de naam van jullie zoontje, op een prachtig groene ondergrond. Op de andere zijde staan natuurlijk de geboortegegevens. Vanwege de vorm is dit een opvallende verschijning, en daarom perfect voor de aankondiging van jullie trots!

Goed om te weten: We kunnen van ieder ontwerp op de website een tentkaartje maken!

Levering

De tentcards worden voorzien van gaatjes aangeleverd. Ze kunnen worden afgewerkt met een splitpennetje, touwtje of zijdestrikje in kleur naar keuze. Wij leveren van te voren het waxkoord of het zijdelint bij jullie aan. De afmeting van deze labelkaartjes is (hxb) 10,5 x 13 cm Voor prijzen kijk hier. Er kan gekozen worden uit 3 papiersoorten:
  • Sulfaat :  glad, iets glimmend papier met een mooie strakke uitstraling
  • Parelmoer : dit papier heeft een subtiele, luxe glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • Tinteretto Gesso: prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Dit papier zorgt voor een natuurlijk stoere uitstraling.
  • HVO: Hout Vrij Ongestreken papier, een minder glad papier dan het sulfaatpapier, met een mooie, natuurlijk robuuste uitstraling. Het dikste papier uit onze collectie, en daarmee onze topper!
  • Kalk: een prachtige semi-transparante papiersoort. Het papier leent zich goed voor om gebruikt te worden als een inlegvel bij een kaart, of als extra label om het kaartje een luxe uitstraling te geven. Kan alleen bedrukt worden met heldere kleuren en zwart.

Extra informatie

jongen-meisje

thema

,

achtergrond

kleuren

, ,

stijl

,

productsoort