Jasmijn Dubbel Kaartje

Mooie dubbele kaart waar de naam van jullie dochtertje liefdevol bekend wordt gemaakt tussen de framboos kleurige hartjes. Ook prachtig met een laagje zilverfolie.

Artikelnummer: G-HA20 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Zo mooi, dit dubbele kaartje in framboos roze.  Mooie hangetekende hartjes  met daar tussenin de naam en geboortedatum van jullie dochtertje. Dit kaartjes is zo lief, zo mooi, helemaal perfect om de komst van jullie dochtertje aan te kondigen.  Bestel er een labeltje bij met een mooie teksten zijden lintje om het kaartje de finishing touch te geven. Wil je een nog meer luxe uitstraling? Voeg dan goud- of nog mooier, zilverfolie toe, daarmee is het helemaal perfect.

Levering

De dubbele kaartjes zijn leverbaar als enkele-‚ dubbele of drieluikkaart  in de afmetingen 11x11 cm‚ 13x13 cm of 20x10 cm. Optioneel zijn de afgeronde hoekjes. voor prijzen kijk hier.

Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • MatMc: glad papiersoort, met een matte uitstraling.
  • Conqueror: Papier met een klassieke uitstraling met en een licht reliëf.
  • Parelmoer: Dit papiersoort heeft een subtiele glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • Tinteretto Gesso: Prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Deze soort zorgt voor een unieke en luxe uitstraling.
  • Kalk: Een prachtige semi-transparante papiersoort. Het papier leent zich er goed voor om gebruikt te worden als een inlegvel bij een kaart, of als extra label om het kaartje een luxe uitstraling te geven. Kan alleen bedrukt worden met heldere kleuren en zwart.

Extra informatie

jongen-meisje

thema

, ,

achtergrond

kleuren

,

stijl

,

productsoort