Jenna

Hip, origineel en lief! Hip, origineel en lief! Enkel kaartje met afgeronde hoekjes en labeltje.

SKU: G-ELMT-01 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

NIEUW! Een enkele kaart met afgeronde hoekjes, geleverd met een touwtje in kleur naar keuze, met daarbij het ronde labeltje. De kaartjes zijn dubbelzijdig bedrukt. Er is voldoende ruimte voor alle informatie. Vanwege de kleur poeder roze in combinatie met het wit en grijs, maken dit kaartje een mooie, zachte verschijning. Liever een andere kleur? Of geen afgronde hoekjes? Dat is ook mogelijk, neem contact met ons op, dan maken we samen het kaartje helemaal naar jullie wens.

Levering

De enkele kaartjes worden dubbelzijdig bedrukt en geleverd met een touwtje of lintje in kleur naar keuze, met een labeltje, voorzien van gaatjes. Het kaartje heeft afgeronde hoekjes. Wij leveren de kaartjes, met losse touwtjes en labeltjes, voorzien van gaatjes. Deze kaartjes kunnen jullie zelf in elkaar zetten. De afmeting van de enkele kaartjes is  (hxb) 15x11 cm, de grootte van het labeltje is 4 cm; voor prijzen kijk hier..    Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • MatMc: glad papiersoort, met een matte uitstraling.
  • Conqueror: Papier met een klassieke uitstraling met en een licht reliëf.
  • Parelmoer: Dit papiersoort heeft een subtiele glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • Tinteretto Gesso: Prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Deze soort zorgt voor een unieke en luxe uitstraling.
  • Kalk: Een prachtige semi-transparante papiersoort. Het papier leent zich er goed voor om gebruikt te worden als een inlegvel bij een kaart, of als extra label om het kaartje een luxe uitstraling te geven. Kan alleen bedrukt worden met heldere kleuren en zwart.

Extra informatie

thema

,

kleuren

, ,

stijl

, ,

productsoort

jongen-meisje