Jenna

Drieluikkaartje met los labeltje, samen geleverd met het kanten lintje, of een ander touwtje of lintje naar keuze.

SKU: G-DL-099 Categorie: Tags: , , , , ,

Beschrijving

Nieuw!! Drieluik kaartje met een los labeltje met de toepasselijke tekst “It’s a girl!”. De combinatie van roze, licht grijs en wit, geven dit kaartje de perfecte lieve uitstraling. Vanwege de aparte vorm en het losse labeltje in de vorm van een rondje of een hartje is dit kaartje een opvallende verschijning. Daarmee is dit kaartje een unieke manier voor de aankondiging van de geboorte van jullie dochtertje. Geen fan van de kleur roze? Laat het ons weten dan passen we het aan naar jullie wens. Het kaartje is ook leverbaar met een mooi opengewerkt kanten lint!

Levering

De drieluikkaartjes kunnen worden voorzien van 1 of meerdere foto's in kleur of zwart wit. Dubbelzijdig bedrukt. Voorzien van een los label aan het kaartje gebonden met een touwtje in kleur naar keuze.

De labeltjes worden door ons voorzien van gaatjes, en samen met de touwtjes naar keuze, apart geleverd. De labeltjes dienen door jullie nog om het kaartje te worden geknoopt. De afmeting van de drieluik kaartjes is (hxb) 22x110 cm (opengevouwen) en 11x11 cm (dichtgevouwen); voor prijzen kijk hier.

Er kan gekozen worden uit 3 papiersoorten:
  • Mat MC (wit, iets gladder papier)
  • Parelmoer (papier met een mooie parelmoer glinstering)
  • Conqueror (offwhite papier met een lichte structuur).

Extra informatie

thema

,

kleuren

,

stijl

, , ,

productsoort