Joery

Enkele kaart 15×11 cm met een extra luxe uitstraling door de 2 losse hartjes labeltjes eraan. Liever 1 hartje? Dat kan natuurlijk ook. Fan van dit ontwerp, maar liever iets minder luxe….? Dan drukken we de hartjes gewoon op het kaartje, samen met het touwtje, net zo leuk, en nog steeds erg origineel!

SKU: G-LB209 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Enkele staande kaart, met een los labeltjes eraan …helemaal hip en trendy! De naam staat voorop, tussen de hippe sterretje.  Op de achterkant voeren we de stijl verder door. Jullie bepalen zelf de tekst op het hartje.  Fan van dit ontwerp…? Maar liever iets minder luxe…? Dat kan ook! Wij drukken het labeltje dan op de kaart, samen met het touw uiteraard, net echt en zeker zo origineel!

Levering

De label kaartjes worden geleverd als 2 losse kaartjes, en moeten nog door jullie aan elkaar worden geknoopt. Wij leveren ze aan, voorzien van een gaatje en snijlijntjes voor de hoekjes. Ze kunnen worden afgewerkt met een waxkoord of zijde strik in kleur naar keuze. Wij leveren van te voren het waxkoord of het zijdelint bij jullie aan. De afmeting van deze labelkaartjes is (hxb) 15x7,5 cm Voor prijzen kijk hier. Er kan gekozen worden uit 3 papiersoorten:
  • Mat MC (wit, iets gladder papier)
  • Parelmoer (papier met een mooie parelmoer glinstering)
  • Conqueror (offwhite papier met een lichte structuur).

Extra informatie

jongen-meisje

,

thema

, ,

achtergrond

kleuren

,

stijl

, ,

productsoort