Julia

Lief baby uiltje op tak‚ origineel vormgegeven tegen een houten achtergrond.

Artikelnummer: G-UI04 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Dit dubbele kaartje is een van Meneer Vogels “most wanted”. Het lieve uiltje voorop, boven de hartjes waar de naam en de geboortedatum van jullie meisje in staat. Vanwege de frisse en heldere kleuren blijft dit kaartje een opvallende verschijning. Geen fan van de kleuren? Of liever een andere achtergrond? Alles kan, wij passen het kaartje helemaal naar jullie wens aan.

Levering

De dubbele kaartjes zijn leverbaar als enkele-‚ dubbele of drieluikkaart  in de afmetingen 11x11 cm‚ 13x13 cm of 20x10 cm. Optioneel zijn de afgeronde hoekjes. voor prijzen kijk hier.

Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • MatMc: glad papiersoort, met een matte uitstraling.
  • Conqueror: Papier met een klassieke uitstraling met en een licht reliëf.
  • Parelmoer: Dit papiersoort heeft een subtiele glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • Tinteretto Gesso: Prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Deze soort zorgt voor een unieke en luxe uitstraling.
  • Kalk: Een prachtige semi-transparante papiersoort. Het papier leent zich er goed voor om gebruikt te worden als een inlegvel bij een kaart, of als extra label om het kaartje een luxe uitstraling te geven. Kan alleen bedrukt worden met heldere kleuren en zwart.

Extra informatie

jongen-meisje

thema

achtergrond

kleuren

stijl

,

productsoort