Juliette Labeltag Setje

Hip, stoer en nieuw! Een setjes labels uitgevoerd als tag kaartjes. De drie kaartjes zijn verschillend in lengte waardoor je ze onderling mooi verspringen.

Artikelnummer: G-LBT201 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Setje van drie, in lengte verspringende labels. Vanwege de in lengte verspringende kaartjes is dit een opvallende verschijning. Het kaartje is uniek door zijn vorm en ontwerp. Zacht, lief, uniek en net even anders. Liever andere kleurtjes? Wij passen de kaartjes altijd helemaal naar jullie wens aan1

Levering

De labeltag kaartjes worden geleverd als 3 losse kaartjes, en moeten nog door jullie aan elkaar worden geknoopt. Wij leveren ze aan, voorzien van een gaatje. Ze kunnen worden afgewerkt met een waxkoord of zijde strik in kleur naar keuze. Wij leveren van te voren het waxkoord of het zijdelint bij jullie aan. De afmeting van deze labelkaartjes is standaard 15x6,5, maar kunnen ook in 16x7,5 cm worden geleverd Voor prijzen kijk hier. Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • MatMc: glad papiersoort, met een matte uitstraling.
  • Conqueror: Papier met een klassieke uitstraling met en een licht reliëf.
  • Parelmoer: Dit papiersoort heeft een subtiele glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • Tinteretto Gesso: Prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Deze soort zorgt voor een unieke en luxe uitstraling.
  • Kalk: Een prachtige semi-transparante papiersoort. Het papier leent zich er goed voor om gebruikt te worden als een inlegvel bij een kaart, of als extra label om het kaartje een luxe uitstraling te geven. Kan alleen bedrukt worden met heldere kleuren en zwart.

Extra informatie

jongen-meisje

thema

, ,

achtergrond

,

kleuren

, ,

stijl

, , ,

productsoort