Justin Dubbel Kaartje

Geboortekaartje met opgedrukte labeltjes aan de voorkant. Modern ontwerp in klassieke kleuren.

Artikelnummer: G-LB047 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Geboortekaartje met confetti in mooie klassieke kleuren. De labeltjes aan de voorkant zijn er gewoon opgedrukt, net als het touwtje. Een uniek ontwerp, prachtig om de geboorte van jullie zoontje op een bijzondere manier aan te kondigen. Liever andere kleuren? Wij passen de kaartjes altijd helemaal naar jullie wens aan!

Levering

De dubbele kaartjes zijn leverbaar als enkele-‚ dubbele of drieluikkaart  in de afmetingen 11x11 cm‚ 13x13 cm of 20x10 cm. Optioneel zijn de afgeronde hoekjes. voor prijzen kijk hier.

Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • MatMc: glad papiersoort, met een matte uitstraling.
  • Conqueror: Papier met een klassieke uitstraling met en een licht reliëf.
  • Parelmoer: Dit papiersoort heeft een subtiele glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • Tinteretto Gesso: Prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Deze soort zorgt voor een unieke en luxe uitstraling.
  • Kalk: Een prachtige semi-transparante papiersoort. Het papier leent zich er goed voor om gebruikt te worden als een inlegvel bij een kaart, of als extra label om het kaartje een luxe uitstraling te geven. Kan alleen bedrukt worden met heldere kleuren en zwart.

Extra informatie

jongen-meisje

thema

achtergrond

kleuren

, ,

stijl

,

productsoort