Justin

Enkele kaart 15×12 cm met een extra luxe uitstraling door de 2 losse labeltjes eraan. Het kaartje is ook leverbaar zonder de labeltjes!

SKU: G-LB50 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Enkele staande kaart, met 2 losse labeltjes eraan..helemaal hip en trendy! De naam staat voorop, tussen de feestelijke confetti.  Op de achterkant wordt de stijl verder doorgevoerd, met uiteraard daarbij de geboortegegevens. Op de losse labeltjes kan bijvoorbeeld de naam van de ouders, een uitnodiging voor een kraamborrel of een lief klein gedichtje worden geplaatst. Verliefd op dit ontwerp….maar liever zonder de labeltjes..? Dat kan natuurlijk ook!

Levering

De label kaartjes worden geleverd als 2 losse kaartjes, en moeten nog door jullie aan elkaar worden geknoopt. Wij leveren ze aan, voorzien van een gaatje en snijlijntjes voor de hoekjes. Ze kunnen worden afgewerkt met een waxkoord of zijde strik in kleur naar keuze. Wij leveren van te voren het waxkoord of het zijdelint bij jullie aan. De afmeting van deze labelkaartjes is (hxb) 15x7,5 cm Voor prijzen kijk hier. Er kan gekozen worden uit 3 papiersoorten:
  • Mat MC (wit, iets gladder papier)
  • Parelmoer (papier met een mooie parelmoer glinstering)
  • Conqueror (offwhite papier met een lichte structuur).
follow and like:

Extra informatie

jongen-meisje

thema

, ,

achtergrond

kleuren

, ,

stijl

, ,

productsoort