Kevin

Spotlak geboortekaartje met luipaard printje, uiteraard ook leverbaar zonder het spotlak effect.

Artikelnummer: G-SP-05 Categorie: Tags: , , , , ,

Beschrijving

Nieuw! Geboortekaartje met de optie voor spotlak. Dit kaartje is aan de voorzijde voorzien van een luipaard printje in de kleuren zwart, donkerrood en donkergroen. Vanwege het gebruik van deze prachtige druktechniek, krijgt dit kaartje een mooi voelbaar effect.  Wil je alleen de naam met Spotlak? Of juist alleen het luipaard printje? Allemaal mogelijk, wij maken het kaartje helemaal naar jullie wens. Dit kaartje is opgemaakt in 150×110 cm, maar is ook leverbaar in 20×10 cm. of 7,5×10 cm. Uiteraard kunnen we het kaartje ook leveren zonder de spotlak toevoeging, ook daarmee hebben jullie een prachtig en uniek kaartje.

Levering

De dubbele kaartjes zijn leverbaar als enkele-‚ dubbele of drieluikkaart  in de afmetingen 11x11 cm‚ 13x13 cm of 20x10 cm. Optioneel zijn de afgeronde hoekjes. voor prijzen kijk hier.

Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • MatMc: glad papiersoort, met een matte uitstraling.
  • Conqueror: Papier met een klassieke uitstraling met en een licht reliëf.
  • Parelmoer: Dit papiersoort heeft een subtiele glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • Tinteretto Gesso: Prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Deze soort zorgt voor een unieke en luxe uitstraling.
  • Kalk: Een prachtige semi-transparante papiersoort. Het papier leent zich er goed voor om gebruikt te worden als een inlegvel bij een kaart, of als extra label om het kaartje een luxe uitstraling te geven. Kan alleen bedrukt worden met heldere kleuren en zwart.

Extra informatie

jongen-meisje

thema

, , ,

achtergrond

kleuren

, ,

stijl

,

productsoort