Lara en Luuk

Met dit prachtige kaartje kondigen jullie de geboorte van jullie tweeling aan!

Artikelnummer: G-ML02 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Met dit kaartje kondigen jullie de geboorte van jullie tweeling aan! Twee baby olifantjes onder een mooie frisse boom. Ieder kindje heeft in dit voorbeeld zijn eigen kaartje. Het is mogelijk een derde label toe te voegen met een kraamfeest uitnodiging, helemaal in stijl van de overige kaartjes uiteraard.

Levering

De dubbele kaartjes zijn leverbaar als enkele-‚ dubbele of drieluikkaart  in de afmetingen 11x11 cm‚ 13x13 cm of 20x10 cm. Optioneel zijn de afgeronde hoekjes. voor prijzen kijk hier.

Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • MatMc: glad papiersoort, met een matte uitstraling.
  • Conqueror: Papier met een klassieke uitstraling met en een licht reliëf.
  • Parelmoer: Dit papiersoort heeft een subtiele glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • Tinteretto Gesso: Prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Deze soort zorgt voor een unieke en luxe uitstraling.
  • Kalk: Een prachtige semi-transparante papiersoort. Het papier leent zich er goed voor om gebruikt te worden als een inlegvel bij een kaart, of als extra label om het kaartje een luxe uitstraling te geven. Kan alleen bedrukt worden met heldere kleuren en zwart.

Extra informatie

jongen-meisje

,

thema

achtergrond

kleuren

,

stijl

, ,

productsoort