Nora

Stoer en trendy geboortekaartje met luipaard printje.

SKU: G-STsp_10 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De trend van nu! Enkele staande kaartjes met een luipaard printje. Vanwege de gebruikte kleuren is dit een perfect kaartje voor zowel een stoere dame als een stoere heer. Daarnaast leent dit kaartje zich perfect voor het toepassen van het spotlak effect. Door dit te gebruiken op bijvoorbeeld de naam en alleen de gele vlekken, ontstaat een prachtig, voelbaar effect. Nieuwsgierig? Vraag dan een proefkaartje aan.

Levering

De enkele kaartjes worden dubbelzijdig bedrukt. De afmeting van de enkele kaartjes is 15x11 cm, staand of liggend; voor prijzen kijk hier. Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • MatMc: glad papiersoort, met een matte uitstraling.
  • Conqueror: Papier met een klassieke uitstraling met en een licht reliëf.
  • Parelmoer: Dit papiersoort heeft een subtiele glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • Tinteretto Gesso: Prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Deze soort zorgt voor een unieke en luxe uitstraling.
  • Kalk: Een prachtige semi-transparante papiersoort. Het papier leent zich er goed voor om gebruikt te worden als een inlegvel bij een kaart, of als extra label om het kaartje een luxe uitstraling te geven. Kan alleen bedrukt worden met heldere kleuren en zwart.

Extra informatie

thema

,

kleuren

,

stijl

, ,

productsoort

jongen-meisje

, ,