Owen

Stoer en trendy geboortekaartje met wilde dieren en jungle thema

Artikelnummer: G-ST-51 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Prachtig geboortekaartje met jungle dieren een goudkleur uitstraling. Dit kaartjein het jungle thema is helemaal de trend van nu! Dit ontwerp leent zich prachtig voor een laagje goudfolie, op bijvoorbeeld de naam, of het vogeltjes als mooi detail. Ook zonder goudfolie is dit een heel stoer en eigentijds kaartje

Levering

De enkele kaartjes worden dubbelzijdig bedrukt. De afmeting van de enkele kaartjes is 15x11 cm, staand of liggend; voor prijzen kijk hier. Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • MatMc: glad papiersoort, met een matte uitstraling.
  • Conqueror: Papier met een klassieke uitstraling met en een licht reliëf.
  • Parelmoer: Dit papiersoort heeft een subtiele glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • Tinteretto Gesso: Prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Deze soort zorgt voor een unieke en luxe uitstraling.
  • Kalk: Een prachtige semi-transparante papiersoort. Het papier leent zich er goed voor om gebruikt te worden als een inlegvel bij een kaart, of als extra label om het kaartje een luxe uitstraling te geven. Kan alleen bedrukt worden met heldere kleuren en zwart.

Extra informatie

thema

, , ,

kleuren

, ,

stijl

,

productsoort

jongen-meisje