Sophia

Hip, stoer en nieuw! Een setjes labels uitgevoerd als tag kaartjes. Liever iets breder? Dat kan ook, ze zijn ook leverbaar in een versie van 7,5 cm breed. Dus…bepaal zelf wat je mooi vindt.

SKU: G-LBT05-1 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Nieuw!! Label tag kaartjes. Een luxe set met 3 labels. Het mooie, tikje klassieke, ontwerp, maken dit geboortekaartje een opvallende verschijning. Apart van vorm en ontwerp! Deze is in de kleine uitvoering van 5 cm breed, daarnaast is hij  ook verkrijgbaar in de bredere versie van 7,5 cm. Dit kaartje is niet alleen als geboortekaartje, maar ook als trouwkaartje te bestellen. Door middel van dit kaartje maken jullie de geboorte van jullie dochtertje op perfecte wijze bekend.

Levering

De labeltag kaartjes worden geleverd als 3 losse kaartjes, en moeten nog door jullie aan elkaar worden geknoopt. Wij leveren ze aan, voorzien van een gaatje. Ze kunnen worden afgewerkt met een waxkoord of zijde strik in kleur naar keuze. Wij leveren van te voren het waxkoord of het zijdelint bij jullie aan. De afmeting van deze labelkaartjes is standaard 15x6,5, maar kunnen ook in 16x7,5 cm worden geleverd Voor prijzen kijk hier. Er kan gekozen worden uit 3 papiersoorten:
  • Mat MC (wit, iets gladder papier)
  • Parelmoer (papier met een mooie parelmoer glinstering)
  • Conqueror (offwhite papier met een lichte structuur).
  • Kalkpapier, (halfdoorzichtig papier, als extra toegevoegd labeltje of kaartje)

Extra informatie

jongen-meisje

thema

, ,

achtergrond

kleuren

,

stijl

, ,

productsoort