Suus Spot

Spotlak geboortekaartje met luipaard printje. Voeg de spotlak daar toe, waar jij het zelf wil. Of laat het weg, ook zonder is het een heel mooi en apart kaartje.

Artikelnummer: G-SP-02 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Geboortekaartje met spotlak en luipaard printje. Dit kaartje is aan de voorzijde voorzien van een luipaard printje in de kleuren roze en zwart. Vanwege het gebruik van deze prachtige druktechniek, krijgt dit kaartje een mooi maar vooral ook voelbaar effect.  Wil je alleen de naam met Spotlak? Of juist alleen het luipaard printje? Het is allemaal mogelijk. Met persoonlijk contact maken wij het kaartje helemaal naar jullie wens. Dit kaartje is opgemaakt in 150 x 110 cm, maar is uiterard ook leverbaar in andere afmetingen, zoals bijvoorbeeld 20 x 10 cm. of 7,5 x 10 cm. Uiteraard kunnen we het kaartje ook leveren zonder de spotlak toevoeging, ook daarmee hebben jullie een prachtig en uniek kaartje.

Levering

Deze spotlak kaartjes kunnen worden geleverd in de formaten 10x20, 15x11 of 7,5x15 cm.  De spotlak wordt op één zijde van het kaartje toegepast.
  • Om de spotlak extra mooi uit te laten komen, wordt het uitsluitend gebruikt op het gladde, matte papiersoort, van dikke kwaliteit.
  • Kosten proefkaartjes op maat, dus voorzien van jullie eigen gegevens en spotlak opmaak € 20,00
  • Voorbeeld setjes met spotlak zijn gratis aan te vragen via de mail info@meneervogelmail.nl

Extra informatie

jongen-meisje

thema

, ,

achtergrond

kleuren

,

stijl

,

productsoort