Tasha

Drieluikkaartje met luipaardprintje. Bepaal zelf welke tekst je op het labeltje laat zetten.

SKU: G-DL-012 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Een prachtig, maar vooral stoer drieluik kaartje met een los labeltje met tekst naar keuze uiteraard. Vanwege de combinatie zwart en roze is dit kortom een echt opvallend kaartje. Mede doordat de foto van jullie kindje op het kaartje komt, is dit een uniek kaartje. Daardoor is dit het perfecte kaartje op de geboorte van jullie dochtertje aan te kondigen. Zowel de kleur evenals de indeling is aan aar wens aan te passen.

Levering

De drieluikkaartjes kunnen worden voorzien van 1 of meerdere foto's in kleur of zwart wit. Dubbelzijdig bedrukt. Voorzien van een los label aan het kaartje gebonden met een touwtje in kleur naar keuze. De labeltjes worden door ons voorzien van gaatjes, en samen met de touwtjes naar keuze, apart geleverd. De labeltjes dienen door jullie nog om het kaartje te worden geknoopt. De afmeting van de drieluik kaartjes is (hxb) 22x110 cm (opengevouwen) en 11x11 cm (dichtgevouwen); voor prijzen kijk hier. Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • MatMc: glad papiersoort, met een matte uitstraling.
  • Conqueror: Papier met een klassieke uitstraling met en een licht reliëf.
  • Parelmoer: Dit papiersoort heeft een subtiele glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • Tinteretto Gesso: Prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Deze soort zorgt voor een unieke en luxe uitstraling.
  • Kalk: Een prachtige semi-transparante papiersoort. Het papier leent zich er goed voor om gebruikt te worden als een inlegvel bij een kaart, of als extra label om het kaartje een luxe uitstraling te geven. Kan alleen bedrukt worden met heldere kleuren en zwart.

Extra informatie

thema

, ,

kleuren

,

stijl

, ,

productsoort