Tasha

Drieluikkaartje met luipaardprintje. Bepaal zelf welke tekst je op het labeltje laat zetten.

Artikelnummer: G-DL-012 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Een prachtig, maar vooral stoer drieluik kaartje met een los labeltje met tekst naar keuze uiteraard. Vanwege de combinatie zwart en roze is dit kortom een echt opvallend kaartje. Mede doordat de foto van jullie kindje op het kaartje komt, is dit een uniek kaartje. Daardoor is dit het perfecte kaartje op de geboorte van jullie dochtertje aan te kondigen. Zowel de kleur evenals de indeling is aan aar wens aan te passen.

Levering

De drieluikkaartjes kunnen worden voorzien van een los label aan het kaartje gebonden met een touwtje in kleur naar keuze. Maar uiteraard zijn ze zonder het extra label ook heel mooi en apart. De labeltjes worden door ons voorzien van gaatjes, en samen met de touwtjes naar keuze, apart geleverd. De labeltjes dienen door jullie nog om het kaartje te worden geknoopt. De afmeting van de drieluik kaartjes is  11x11, 13x13 cm of een combinatie daarvan voor een langwerpige vorm bijvoorbeeld 11x13 cm. Voor prijzen kijk hier. Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • Sulfaat :  glad, iets glimmend papier met een mooie strakke uitstraling
  • Parelmoer : dit papier heeft een subtiele, luxe glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • Tinteretto Gesso: prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Dit papier zorgt voor een natuurlijk stoere uitstraling.
  • HVO: Hout Vrij Ongestreken papier, een minder glad papier dan het sulfaatpapier, met een mooie, natuurlijk robuuste uitstraling. Het dikste papier uit onze collectie, en daarmee onze topper!
  • Kalk: een prachtige semi-transparante papiersoort. Het papier leent zich goed voor om gebruikt te worden als een inlegvel bij een kaart, of als extra label om het kaartje een luxe uitstraling te geven. Kan alleen bedrukt worden met heldere kleuren en zwart.

Extra informatie

thema

, ,

kleuren

,

stijl

, ,

productsoort