Tom

Hip, stoer en nieuw! Een setjes labels uitgevoerd als tag kaartjes. De drie kaartjes zijn verschillend in lengte waardoor je ze onderling mooi verspringen. Kies uit twee verschillende formaten.

SKU: G-LBT125 Categorie: Tags: , , , , ,

Beschrijving

Een echt stoer jongenskaartje is dit model Tom. Een setje van drie labeltjes, met op het eerste label stoere donkerblauwe strikjes. Vanwege de combinatie van blauw en het mooie mosgroen, maken het een stoere verschijning. Doordat de kaartjes is lengte verspringen is dit een apart en mooi ontwerp. Kies zelf de kleur van het touwtje, en maak zo de perfecte combinatie voor de aankondiging van de geboorte van jullie trots!

Levering

De labeltag kaartjes worden geleverd als 3 losse kaartjes, en moeten nog door jullie aan elkaar worden geknoopt. Wij leveren ze aan, voorzien van een gaatje. Ze kunnen worden afgewerkt met een waxkoord of zijde strik in kleur naar keuze. Wij leveren van te voren het waxkoord of het zijdelint bij jullie aan. De afmeting van deze labelkaartjes is standaard 15x6,5, maar kunnen ook in 16x7,5 cm worden geleverd Voor prijzen kijk hier. Er kan gekozen worden uit 3 papiersoorten:
  • Mat MC (wit, iets gladder papier)
  • Parelmoer (papier met een mooie parelmoer glinstering)
  • Conqueror (offwhite papier met een lichte structuur).
  • Kalkpapier, (halfdoorzichtig papier, als extra toegevoegd labeltje of kaartje)

Extra informatie

jongen-meisje

thema

,

achtergrond

kleuren

, ,

stijl

, ,

productsoort