Vince staande kaart

Staande kaartjes! Simpel van vorm, mooi van ontwerp. De grijsblauwe kleuren geven dit kaartje een stoere en frisse uitstraling. Liever andere kleuren? Laat het ons weten, dan passen wij het aan.

Artikelnummer: G-ST_15 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Langwerpige stoere staande kaart, dat is dit kaartje voor Vince. Vanwege de gebruikte blauwgrijze kleur, in combinatie met de zwarte sterren, is dit een heel stoer kaartje. Wil je het een luxe finishing touch geven? Voeg dan een zilverfolie laagje toe aan de naam en wat sterretje, daarmee is hij nog mooier. Geen fan van de kleuren? Dan passen we dat aan uiteraard.

Levering

De dubbele kaartjes zijn leverbaar als enkele-‚ dubbele of drieluikkaart  in de afmetingen 11x11 cm‚ 13x13 cm of 20x10 cm. Optioneel zijn de afgeronde hoekjes. voor prijzen kijk hier.

Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • MatMc: glad papiersoort, met een matte uitstraling.
  • Conqueror: Papier met een klassieke uitstraling met en een licht reliëf.
  • Parelmoer: Dit papiersoort heeft een subtiele glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • Tinteretto Gesso: Prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Deze soort zorgt voor een unieke en luxe uitstraling.
  • Kalk: Een prachtige semi-transparante papiersoort. Het papier leent zich er goed voor om gebruikt te worden als een inlegvel bij een kaart, of als extra label om het kaartje een luxe uitstraling te geven. Kan alleen bedrukt worden met heldere kleuren en zwart.

Extra informatie

thema

kleuren

, ,

stijl

, ,

productsoort

jongen-meisje