Merel

Jullie dochtertje is geboren en daarom is het feest. Doormiddel van dit geboortekaartje in de vorm van een stoere vlaggenlijn met sterretjes kondigen jullie de geboorte feestelijk aan

SKU: G-VL04-1-2 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Jullie dochtertje is geboren en daarom is het feest. Door middel van dit geboortekaartje in de vorm van een stoere vlaggenlijn met sterretjes kondigen jullie de geboorte feestelijk aan. Vanwege de combinatie van vorm en ontwerp een stoer kaartje. Een extra vlaggetje toevoegen voor bijvoorbeeld extra informatie met betrekking tot het kraamfeest? Dat kan! Het maximale aantal is 6 vlaggetjes, en het minimum 2. En, jullie bepalen natuurlijk zelf de kleur van het lint of touw! Kortom, kies zelf wat het beste bij jullie past.

Levering

De vlaggetjes lijntjes kunnen worden geleverd als setje van 3 of meer vlaggetjes. Ze worden enkelzijdig bedrukt en afgewerkt met een zijde lint of vlastouw in kleur naar keuze. We kunnen van ieder ontwerp op onze website een vlaggetjes lijn maken!

De lijntjes worden compleet samengesteld en afgewerkt geleverd! De afmeting van de losse vlaggetjes is (hxb) 15x10,5 cm; voor prijzen kijk hier.

Er kan gekozen worden uit 3 papiersoorten:
  • Mat MC (wit, iets gladder papier)
  • Parelmoer (papier met een mooie parelmoer glinstering)
  • Conqueror (offwhite papier met een lichte structuur).

Extra informatie

jongen-meisje

thema

,

kleuren

stijl

, , ,

productsoort

achtergrond