Vlinder

Geboortekaartje in de vorm van een dubbel labelsetje. Met het lieve olifantje voorop, is dit de perfecte manier om de geboorte van jullie kindje aan te kondigen. Uiteraard ook als enkel label te bestellen.

Artikelnummer: G-LB-306 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Dit geboortekaartje is vanwege het lieve olifantje en de mooie zachte kleuren een prachtig lief geboortekaartje. Al onze labelkaartjes zijn zowel als dubbel labelsetje als enkel label te leverbaar.

Levering

De label kaartjes worden geleverd als 2 losse kaartjes, en moeten nog door jullie aan elkaar worden geknoopt. Wij leveren ze aan, voorzien van een gaatje. Ze kunnen worden afgewerkt met een waxkoord of zijde strik in kleur naar keuze.   Wij leveren van te voren het waxkoord of het zijdelint bij jullie aan. De afmeting van deze labelkaartjes is (hxb) 15x7,5 cm Voor prijzen kijk hier. Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • MatMc: glad papiersoort, met een matte uitstraling.
  • Conqueror: Papier met een klassieke uitstraling met en een licht reliëf.
  • Parelmoer: Dit papiersoort heeft een subtiele glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • Tinteretto Gesso: Prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Deze soort zorgt voor een unieke en luxe uitstraling.
  • Kalk: Een prachtige semi-transparante papiersoort. Het papier leent zich er goed voor om gebruikt te worden als een inlegvel bij een kaart, of als extra label om het kaartje een luxe uitstraling te geven. Kan alleen bedrukt worden met heldere kleuren en zwart.

Extra informatie

jongen-meisje

thema

,

achtergrond

kleuren

, ,

stijl

, ,

productsoort