Drieluikkaartje blauw grijs

Drieluikkaartje met los labeltje en touwtje. TIP: Voeg een inlegvel van kalkpapier toe en maak het helemaal af.

Artikelnummer: T-DL-02 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Nieuw!! Drieluik kaartje met dichtgevouwen met een mooi touwtje, afgewerkt met een rond labeltje met de belangrijkste tekst van die dag…. De combinatie van het blauw grijs en wit en de bruine details maken dit kaartje zo mooi, en zo apart. Vanwege de aparte vorm en het losse labeltje is dit kaartje een opvallende verschijning. Daarmee is dit kaartje een unieke manier om jullie speciale dag aan te kondigen.

Levering

De drieluikkaartjes worden geleverd met een los labeltje en een sierlijk wit opengewerkt lint of touwtje naar keuze. Dubbelzijdig bedrukt. De kaartjes worden geleverd met de labeltjes en touwtjes of lintjes naar keuze De afmeting van de drieluik kaartjes is (hxb) 22x110 cm (opengevouwen) en 11x11 cm (dichtgevouwen); voor prijzen kijk hier. Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • MatMc: glad papiersoort, met een matte uitstraling.
  • Conqueror: Papier met een klassieke uitstraling met en een licht reliëf.
  • Parelmoer: Dit papiersoort heeft een subtiele glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • Tinteretto Gesso: Prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Deze soort zorgt voor een unieke en luxe uitstraling.
  • Kalk: Een prachtige semi-transparante papiersoort. Het papier leent zich er goed voor om gebruikt te worden als een inlegvel bij een kaart, of als extra label om het kaartje een luxe uitstraling te geven. Kan alleen bedrukt worden met heldere kleuren en zwart.

Extra informatie

thema

kleuren

,

stijl

, ,

productsoort