Drieluikkaartje wegwijzer

Drieluikkaartje met los labeltje en touwtje. TIP: Voeg een inlegvel van kalkpapier toe en maak het helemaal af.

Artikelnummer: T-DL-04 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Dit drieluikkaartje is zo mooi, en zo apart, en daarmee perfect voor het aankondigen van jullie huwelijk. Vul zelf de wegwijzer in en laat je gasten weten hoe jullie dag eruit gaat zien. Met dit kaartje kan het niet meer stuk.

Levering

De drieluikkaartjes worden geleverd met een los labeltje en een sierlijk wit opengewerkt lint of touwtje naar keuze. Dubbelzijdig bedrukt. De kaartjes worden geleverd met de labeltjes en touwtjes of lintjes naar keuze De afmeting van de drieluik kaartjes is (hxb) 22x110 cm (opengevouwen) en 11x11 cm (dichtgevouwen); voor prijzen kijk hier. Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • MatMc: glad papiersoort, met een matte uitstraling.
  • Conqueror: Papier met een klassieke uitstraling met en een licht reliëf.
  • Parelmoer: Dit papiersoort heeft een subtiele glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • Tinteretto Gesso: Prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Deze soort zorgt voor een unieke en luxe uitstraling.
  • Kalk: Een prachtige semi-transparante papiersoort. Het papier leent zich er goed voor om gebruikt te worden als een inlegvel bij een kaart, of als extra label om het kaartje een luxe uitstraling te geven. Kan alleen bedrukt worden met heldere kleuren en zwart.

Extra informatie

thema

kleuren

,

stijl

, ,

productsoort