Eucalyptus Rose-Goud

Enkele staande kaart met eucalyptus en optioneel Rose Goud folie. Tip: voeg een label toe voor de VIP gasten

Artikelnummer: T_105-1 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Enkele staande kaart met op de voorzijde een stijlvolle eucalyptus tak. De kleur Rose goud matched perfect met het groen van de takjes, en is in Rose Goud folie nog mooier.

Levering

Nieuw! Voorzie de trouwkaartjes van Spotlak, daarmee geef je een extra luxe, voelbaar accent aan de kaartjes. De enkele kaarten worden geleverd als setje met een rond "Yes" label van  4 cm doorsnede en eventueel VIP kaartjes van 12x6 cm.De enkele kaart wordt dubbelzijdig bedrukt.  Ze worden door ons afgewerkt met een touwtje of lintje in kleur naar keuze! De labels worden compleet samengesteld en afgewerkt geleverd. De afmeting van deze labelkaartjes is (hxb) 20x10 cm en 12x6 cm; voor prijzen kijk hier. Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • MatMc: glad papiersoort, met een matte uitstraling.
  • Conqueror: Papier met een klassieke uitstraling met en een licht reliëf.
  • Parelmoer: Dit papiersoort heeft een subtiele glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • Tinteretto Gesso: Prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Deze soort zorgt voor een unieke en luxe uitstraling.
  • Kalk: Een prachtige semi-transparante papiersoort. Het papier leent zich er goed voor om gebruikt te worden als een inlegvel bij een kaart, of als extra label om het kaartje een luxe uitstraling te geven. Kan alleen bedrukt worden met heldere kleuren en zwart.

Extra informatie

thema

,

achtergrond

kleuren

,

stijl

, ,

productsoort