Labels 06

Feestelijke kaart om jullie trouwdag mee aan te kondigen.

SKU: T-LB06 Categorie: Tags: , , , , ,

Beschrijving

Label kaartjes, een trendy manier om jullie huwelijk aan te kondigen! Een luxe set met 2 of 3 labels. Jullie namen staan voorop,samen met de datum! Op de volgende labels wordt de stijl verder doorgevoerd, met uiteraard daarbij alles wat jullie gasten moeten weten voor deze bijzondere dag. Gebruik het derde label bijvoorbeeld voor de VIP gasten.

Levering

De label kaartjes worden geleverd als 2 losse kaartjes, en moeten nog door jullie aan elkaar worden geknoopt. Wij leveren ze aan, voorzien van een gaatje. Ze kunnen worden afgewerkt met een waxkoord of zijde strik in kleur naar keuze.   Wij leveren van te voren het waxkoord of het zijdelint bij jullie aan. De afmeting van deze labelkaartjes is (hxb) 15x7,5 cm Voor prijzen kijk hier. Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • MatMc: glad papiersoort, met een matte uitstraling.
  • Conqueror: Papier met een klassieke uitstraling met en een licht reliëf.
  • Parelmoer: Dit papiersoort heeft een subtiele glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • Tinteretto Gesso: Prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Deze soort zorgt voor een unieke en luxe uitstraling.
  • Kalk: Een prachtige semi-transparante papiersoort. Het papier leent zich er goed voor om gebruikt te worden als een inlegvel bij een kaart, of als extra label om het kaartje een luxe uitstraling te geven. Kan alleen bedrukt worden met heldere kleuren en zwart.

Extra informatie

productsoort

thema

, ,

achtergrond

kleuren

,

stijl