Staande kaart met los label wit zilver goud kleur

Enkele kaart 20 x 10 cm. met los label 11×6,5

SKU: T_100_15 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Enkele staande kaart, met een labeltje eraan, waar bijvoorbeeld de tijdlijn van jullie speciale dag op staat. Zo kun je makkelijk dag- en avond gasten apart laten weten, dat jullie gaan trouwen! Door middel van het toevoegen van nog een labeltje, met informatie van de ceremonie meester(s), is alle informatie compleet. Het geheel maak je af met een naam kaartje voor de gasten, uiteraard helemaal in stijl van het trouwkaartje
Uiteraard mag er ook een andere tekst op het label.

Levering

Nieuw! Voorzie de trouwkaartjes van Spotlak, daarmee geef je een extra luxe, voelbaar accent aan de kaartjes. De enkele kaarten worden geleverd als setje met een rond "Yes" label van  4 cm doorsnede en eventueel VIP kaartjes van 12x6 cm.De enkele kaart wordt dubbelzijdig bedrukt.  Ze worden door ons afgewerkt met een touwtje of lintje in kleur naar keuze! De labels worden compleet samengesteld en afgewerkt geleverd. De afmeting van deze labelkaartjes is (hxb) 20x10 cm en 12x6 cm; voor prijzen kijk hier.

Er kan gekozen worden uit 3 papiersoorten:
  • Mat MC (wit, iets gladder papier). Kies je voor spotlak? Dan gebruiken we altijd het MatMc papier, hier komt de spotlak het mooiste tot zijn recht.
  • Parelmoer (papier met een mooie parelmoer glinstering)
  • Conqueror (offwhite papier met een lichte structuur).

Extra informatie

thema

,

achtergrond

kleuren

stijl

, ,

productsoort