Trouw Vlaggetjeslijn 01

Feestelijke vlaggetjeslijn om jullie huwelijk aan te kondigen. Vlaggetje meer? Dat kan! Voeg bijvoorbeeld een vlaggetje toe voor de VIP gasten.

SKU: T-VL01 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Tijd voor een feestje, jullie feestje! Kondig op een originele manier jullie huwelijk aan met deze trouwkaart in de vorm van een vlaggenlijn. De mooie combinatie van zalm en zwart zullen zowel de bruid als bruidegom aanspreken. Daarmee begint jullie perfecte huwelijk goed. Bepaal zelf  hoeveel vlaggetjes. Op die manier kun je zelf bepalen wie er bijvoorbeeld de hele dag verwacht wordt, en wie alleen tijdens de receptie. Zo stel je zelf je lijntjes samen met de verschillende vlaggetjes. En uiteraard, zetten wij ze helemaal voor jullie in elkaar, hoeven jullie alleen nog JA…te zeggen.

Levering

De vlaggetjes lijntjes kunnen worden geleverd als setje van 3 of meer vlaggetjes. Ze worden enkelzijdig bedrukt en afgewerkt met een zijde lint of vlastouw in kleur naar keuze. We kunnen van ieder ontwerp op onze website een vlaggetjes lijn maken!

De lijntjes worden compleet samengesteld en afgewerkt geleverd! De afmeting van de losse vlaggetjes is (hxb) 15x10,5 cm; voor prijzen kijk hier.

Er kan gekozen worden uit 3 papiersoorten:
  • Mat MC (wit, iets gladder papier)
  • Parelmoer (papier met een mooie parelmoer glinstering)
  • Conqueror (offwhite papier met een lichte structuur).

Extra informatie

thema

,

kleuren

, , ,

stijl

,

productsoort