Trouwkaart enkel met losse labeltjes 01

Enkele kaart 15×11 cm met een extra luxe uitstraling door de 1 of 2 losse hartjes labeltjes eraan. De teksten op de hartjes mogen jullie helemaal zelf bepalen.

SKU: T_100 Categorie: Tags: , , , , ,

Beschrijving

Enkele staande kaart, met 1 of 2 losse hartjes labeltjes eraan..helemaal hip en trendy! Jullie namen staan voorop tussen de feestelijke confetti
Op de achterkant wordt de stijl verder doorgevoerd, met uiteraard daarbij jullie hele programma. De tekst op de hartjes kunnen jullie zelf bepalen. Super leuk om daar de uitnodiging voor de daggasten op te zetten, of een VIP vermelding op te maken.

Levering

De label kaartjes worden geleverd als 2 losse kaartjes, en moeten nog door jullie aan elkaar worden geknoopt. Wij leveren ze aan, voorzien van een gaatje en snijlijntjes voor de hoekjes. Ze kunnen worden afgewerkt met een waxkoord of zijde strik in kleur naar keuze. Wij leveren van te voren het waxkoord of het zijdelint bij jullie aan. De afmeting van deze labelkaartjes is (hxb) 15x7,5 cm Voor prijzen kijk hier. Er kan gekozen worden uit 3 papiersoorten:
  • Mat MC (wit, iets gladder papier)
  • Parelmoer (papier met een mooie parelmoer glinstering)
  • Conqueror (offwhite papier met een lichte structuur).
  • Kalkpapier, (halfdoorzichtig papier, als extra toegevoegd labeltje of kaartje)

Extra informatie

thema

, , ,

achtergrond

kleuren

,

stijl

, ,

productsoort