Trouwkaart vintage groen

Mooie dubbele trouwkaart, helemaal in de kleuren van nu. Voeg een laagje spotlak of zilver/goud toe en laat je kaartje shinen!

Artikelnummer: T-DB_01 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Kondig jullie huwelijk op een prachtige manier aan met dit kaartje. Vintage groen in combinatie met wit en een ietsje zwart. Het zijdenlintje met de labeltjes zijn optioneel, en maken jullie kaartje helemaal af. Dit kaartje nog meer laten shinen? Voeg dan het spotlak effect toe, bijvoorbeeld op alle witte delen aan de voorkant, daarmee hebben jullie echt een apart prachtig kaartje voor jullie dag.

Levering

De dubbele kaartjes zijn leverbaar als enkele-‚ dubbele of drieluikkaart  in de afmetingen 11x11 cm‚ 13x13 cm of 20x10 cm. Optioneel zijn de afgeronde hoekjes. voor prijzen kijk hier.

Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • MatMc: glad papiersoort, met een matte uitstraling.
  • Conqueror: Papier met een klassieke uitstraling met en een licht reliëf.
  • Parelmoer: Dit papiersoort heeft een subtiele glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • Tinteretto Gesso: Prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Deze soort zorgt voor een unieke en luxe uitstraling.
  • Kalk: Een prachtige semi-transparante papiersoort. Het papier leent zich er goed voor om gebruikt te worden als een inlegvel bij een kaart, of als extra label om het kaartje een luxe uitstraling te geven. Kan alleen bedrukt worden met heldere kleuren en zwart.

Extra informatie

thema

,

achtergrond

kleuren

,

stijl

, ,

productsoort