10% korting bij De Textiel Fabriek bij bestelling Meneer Vogel

previous arrow
next arrow
Slider

Geboortekussen in de stijl van jullie geboortekaartje

Voor nu een eyecatcher in de babykamer, voor later een blijvend aandenken.

Het geboortekaartje van Meneer Vogel heb je zorgvuldig uitgekozen om straks de geboorte van jullie kleine aan te kondigen. De keuzes die je maakt voor het geboortekaartje zijn gebaseerd op jouw specifieke wensen. Het ontwerp, de kleuren en de stijl, alles in harmonie die helemaal bij jullie past. Hoe leuk is het, om dit ontwerp terug te zien in de vorm van een geboortekussen?

Wil je dus naast je bestelling geboortekaartjes, ook een uniek geboortekussen? Dan heeft Meneer Vogel deze exclusieve aanbieding voor jou!

Je ontvangt maar liefst 10% korting op je geboortekussen bestelling bij De Textiel-Fabriek.

Hoe doe je dat?  Vul bij op het aanvraagformulier voor je geboortekaartje, de code [DTF19] in  en ontvang een tegoedbon van 10% bij bestelling van een geboortekussen. Bestel nu meest complete geboortekussen van Nederland!

Cadeautip:

Je kunt natuurlijk ook iemand anders deze kortingscode geven,  zodat jij straks dit geboortekussen als uniek kraamcadeau krijgt.

Zie hieronder een aantal voorbeelden van bedrukte kussens:

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider
Labelkaartje DaisyVoorbeeld 2Voorbeeld 3

Ga naar hier naar de kaartjes van Meneer Vogel.

De Textiel Fabriek SDD

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en bedrukken van woontextiel met eigen foto en tekst. Van Ontwerp naar Bedrukt Woontextiel met aandacht en handgemaakt in Apeldoorn

Opzoek naar een bijzonder cadeau en op maat gemaakt?

Voor elke bijzondere levensgebeurtenis en in elk thema, ontwerpen en maken wij een gepersonaliseerd fotokussen en/of een textielposter, waarin de wensen van de klant verwerkt zijn.

Geboorte – Verjaardag – Diploma – Huwelijk – Jubileum – Afscheid – Huisdier – Bedrijfsopening – Hobby – Fan – Quote – Promotie

Wie ga jij verrassen met een cadeau op maat gemaakt?

Je ouders met hun 25 jarig huwelijksfeest met fotokussen waarop de trouwfoto’s staan? Je opa en oma met een fotokussen van de kleinkinderen op de bank? Vrienden of familie met een herinneringskussen waarop familiefoto’s of van de vriendenclub staan met pakkende tekst als iemand naar het buitenland vertrekt?

Bij een bedrijfsopening of jubileum een sierkussen cadeau geven met het bedrijfslogo en slogan erop in de huisstijl kleuren? Succes verzekerd!

Wil je iets unieks laat het ons dan weten, we denken mee en maken er samen een bijzonder geschenk van.

Voor inspiratie volg ons op F IG P

Voor meer informatie:

Info@detextiel-fabriek.nl 

Tel: 06 294 12 094