papiersoorten

Er kan een keuze gemaakt worden uit 5 verschillende papiersoorten, deze zijn uiteraard van hoogwaardige zware kwaliteit en FSC verantwoord. De uitstraling onderling verschilt erg. Samen met de proefkaartjes die wij versturen, ontvangen jullie een papierwaaier met de verschillende soorten papier, zodat een goed beeld ontstaat van de verschillen en uitstraling per soort.

  • MatMc: glad papiersoort, met een matte uitstraling.
  • Conqueror: Papier met een klassieke uitstraling met en een licht reliëf.
  • Parelmoer: Dit papiersoort heeft een subtiele glinstering. Perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • Tinteretto Gesso: Prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Deze soort zorgt voor een unieke en luxe uitstraling.
  • Kalk: Een prachtige semi-transparante papiersoort. Het papier leent zich er goed voor om gebruikt te worden als een inlegvel bij een kaart, of als extra label om het kaartje een luxe uitstraling te geven. Kan alleen bedrukt worden met heldere kleuren en zwart.

Prijzen van de verschillende soorten papier zijn gelijk, muv het kalk, zie de prijslijst.

Papier is een natuurproduct en kunnen er minimale verschillen zitten tussen de proefdruk en de werkelijke druk. 

Onze drukker drukt uitsluitend op FSC® papier, zodat u verzekerd bent van een goede herkomst van de in het papier verwerkte grondstoffen. Ook drukproces is digitaal zonder chemicaliën.