levering

Geboorte en trouwkaarten

Onze geboorte- en trouwkaarten zonder extra bewerking door ons, worden rechtstreeks vanuit de drukker verstuurd met DHL zowel naar Nederland als België. Zetten wij de kaartjes voor jullie in elkaar, dan worden ze naar jullie verstuurd met de PostNL.

Verzendkosten

De verzendkosten omvatten meer dan alleen de verzendkosten van de bezorgers; om te zorgen dat het pakketje veilig aankomt besteden we extra aandacht aan het zorgvuldig verpakken.

Verzendkosten geboorte en trouwkaarten

Voor het  versturen, rechtstreeks vanaf de drukker (dus met DHL) zijn de volgende opties:
PostNL of DHLLevering
Nederland€ 9,50*maandag t/m zaterdag; 48 uur
België€ 14,50maandag t/m zaterdag; 48 uur
De verzendkosten omvatten meer dan alleen de verzendkosten van de bezorgers; om te zorgen dat het pakketje veilig aankomt besteden we extra aandacht aan het zorgvuldig verpakken.
De getoonde prijzen zijn inclusief BTW.

Verzendkosten enveloppen

Verzendkosten van de enveloppen bedragen € 6,95 inclusief BTW

Levertijden

Geboorte en trouwkaarten zonder extra bewerking  door ons, worden direct vanaf de drukker naar jullie verstuurd. Daarvan is de levertijd in principe binnen 2 werkdagen na goedkeuring van de het definitieve ontwerp met gegevens, mits dit is gebeurd voor 11.00 uur ‘s-ochtends.*

Kaartjes met een extra bewerking, door ons,  zoals labelkaartjes, label tags en vlaggenlijntjes kosten een dag extra, ook hier mits voor 11.00 uur goedkeuring van het definitieve ontwerp.*

Let op: op weekend (en feest-)dagen wordt er niet gedrukt. Hieronder een schemaatje ter indicatie wanneer je je kaartjes kunt ontvangen:

akkoord voor 12.00ustandaardkaartjes met extra bewerking (ook foliedruk)
maandagdinsdag/woensdagwoensdag
dinsdagwoensdag/donderdagdonderdag
woensdagdonderdag/vrijdagvrijdag
donderdagvrijdag/zaterdagzaterdag
vrijdagzaterdag/maandagwoensdag
zaterdag/zondagdinsdagwoensdag