levering

Webshop

Zendingen van de webshop artikelen worden afgehandeld door PostNL. Leveringen in Nederland en België worden altijd verstuurd met Track & Trace.

Bij aanmelden van het artikel aan PostNL ontvang je via email een Track& Trace code en de verwachtte leverdatum. PostNL ontvang je via ditzelfde email-adres een melding als er vertragingen zijn, of als een zending is aangeboden maar niet in ontvangst kon worden genomen. Het pakket zal hierna naar een afgiftepunt worden gebracht waar dit 10 dagen af te halen is. Meneer Vogel wordt van vertragingen / aflevering Postnl punt niet op de hoogte gebracht.

Na deze 10 dagen zal pakket retour naar ons worden gestuurd; helaas zijn wij genoodzaakt wederom verzendkosten in rekening te brengen als we het pakket opnieuw op moeten sturen.

Geboorte en trouwkaarten

Onze geboorte- en trouwkaarten zonder extra bewerking door ons, worden rechtstreeks vanuit de drukker verstuurd met DHL zowel naar Nederland als België. Zetten wij de kaartjes voor jullie in elkaar, dan worden ze naar jullie verstuurd met de PostNL.

Verzendkosten

De verzendkosten omvatten meer dan alleen de verzendkosten van de bezorgers; om te zorgen dat het pakketje veilig aankomt besteden we extra aandacht aan het zorgvuldig verpakken.

Verzendkosten geboorte en trouwkaarten

Voor het  versturen, rechtstreeks vanaf de drukker (dus met DHL) zijn de volgende opties:
PostNL of DHLLevering
Nederland€ 9,50*maandag t/m zaterdag; 48 uur
België€ 14,50maandag t/m zaterdag; 48 uur
De verzendkosten omvatten meer dan alleen de verzendkosten van de bezorgers; om te zorgen dat het pakketje veilig aankomt besteden we extra aandacht aan het zorgvuldig verpakken.
Webshop artikelen: voor de verzendkosten zie de geldende tarieven op de afrekenpagina.
De getoonde prijzen zijn inclusief BTW.

Verzendkosten enveloppen

Verzendkosten van de enveloppen bedragen € 6,95 inclusief BTW

Levertijden

Geboorte en trouwkaarten zonder extra bewerking  door ons, worden direct vanaf de drukker naar jullie verstuurd. Daarvan is de levertijd in principe binnen 2 werkdagen na goedkeuring van de het definitieve ontwerp met gegevens, mits dit is gebeurd voor 11.00 uur ‘s-ochtends.*

Kaartjes met een extra bewerking, door ons,  zoals labelkaartjes, label tags en vlaggenlijntjes kosten een dag extra, ook hier mits voor 11.00 uur goedkeuring van het definitieve ontwerp.*

Let op: op weekend (en feest-)dagen wordt er niet gedrukt. Hieronder een schemaatje ter indicatie wanneer je je kaartjes kunt ontvangen:

akkoord voor 12.00ustandaardkaartjes met extra bewerking (ook foliedruk)
maandagdinsdag/woensdagwoensdag
dinsdagwoensdag/donderdagdonderdag
woensdagdonderdag/vrijdagvrijdag
donderdagvrijdag/zaterdagzaterdag
vrijdagzaterdag/maandagwoensdag
zaterdag/zondagdinsdagwoensdag
! Leveringen zijn afhankelijk van PostNL en DHL. Beide leveren in 90% van de gevallen binnen 1 werkdag maar hebben officieel 48 uur de tijd. Het kan dus voorkomen dat de levertijd 1 dag later is aangeven in bovenstaand schema. Hier hebben wij helaas geen invloed op.

Webhop
De producten uit de webshop (zonder op maat gemaakte aanpassingen dus) worden verstuurd volgens de aangegeven levertijden bij de producten. Leveringen van gepersonaliseerde artikelen hebben een levertijd van 7 tot 10 werkdagen.