enveloppen

Enveloppen zijn standaard te verkrijgen in 24 kleuren. Het formaat van de het geboortekaartje is bepalend voor de grootte van de enveloppe. De enveloppe is altijd iets groter dan het geboortekaartje. Dus bij 13×13 cm kaartjes horen 14×14 cm enveloppen.

Je kunt enveloppen standaard bestellen in onderstaande kleuren:

Wil je een kleur die er niet bijstaat, neem dan even contact met ons op. De enveloppen worden altijd van te voren verstuurd, zo kun je rustig de adressen er op schrijven.

per stuk
wit€ 0,40
gekleurd€ 0,50
metallic zilver, goud of parelmoer€ 0,55
Alle enveloppen worden standaard van tevoren leverancier verzonden. De getoonde prijzen zijn exclusief verzendkosten, deze bedragen € 6,95 inclusief BTW.    


Verzendservice
Wil je helemaal geen zorgen over het versturen laat ons dat dan verzorgen! Wij doen de kaartjes in de enveloppen‚ voorzien ze van geprinte adres etiketten en versturen ze voor jullie. Kijk hier voor meer informatie

Sluitzegels
Ben je op zoek naar zelfklevende sluitzegels voor de enveloppen? Wij kunnen deze voor je maken, helemaal in de stijl van het geboortekaartje. Het formaat is 4 cm (doorsnee); prijs € 0,30 per stuk. Neem voor meer informatie contact met ons op.