kraamfeestkaartjes

Kraamborrelkaartjes en uitnodigingen kraamfeest

Helemaal hip: een kraamborrel of kraamfeest organiseren om de geboorte van jullie kindje te vieren. De leukste babyborrelkaartjes passen uiteraard bij het geboortekaartje. Zo kun je je kraamfeest op een mooie manier aankondigen.

Kraamfeestuitnodigingen zijn kleine kaartjes die je bij je geboortekaartje in de envelop stopt. Zo kun je iedereen hetzelfde geboortekaartje sturen, maar hoef je niet iedereen voor het kraamfeest uit te nodigen. Van alle kaartjes op deze pagina zijn ook kraamfeestkaartjes te bestellen. Natuurlijk kun je ook zelf een babyborrelkaartje ontwerpen.
De kaartjes worden enkelzijdig bedrukt en zijn 1 cm kleiner dan de geboortekaartjes. Dus geboortekaartjes van 13×13 cm hebben een kraamfeestkaartje van 12×12 cm. Deze kaartjes worden op het zelfde papiersoort gedrukt als de geboortekaartjes.

Wil je een kraamfeestkaartje toevoegen aan een labelkaartje? Dan is dat het mooiste door een extra labeltje toe te voegen aan het setje, in dezelfde stijl als de andere labeltjes.

Wil je vrijblijvend een ontwerp laten maken, passend bij jullie geboortekaartje? Geef dat dan aan in de aanvraag, of stuur me een mailtje info@meneervogelmail.nl en we gaan voor jullie aan de slag.

De kaartjes zijn € 0,95 per stuk inclusief BTW, met een minimale afname van 25 stuks.